Vor Frue Sangerne er et kortilbud til alle voksne sangglade mennesker.

Vi mødes hver tirsdag kl. 10-12  i  Vor Frue Kirke.  Vi synger blandt andet flerstemmige korsatser, kanons og masser af sange fra Højskolesangbogen. Vi medvirker flere gange om året ved gudstjenester og koncerter i kirken.

Nye sangere er altid hjerteligt velkomne. Hør mere hos korleder Christian Fogh Hauskov på tlf. 26136095.

 

Korprøve 2022

 

Sommerfrokost 2020

 

Grundlovsdag 2019

Jul 2019

 

 

 

Introduktionen til det nye tilbud "Vor Frue Sangerne", januar 2019:

Vor Frue Sangerne – nyt kortilbud i Vor Frue Kirke
Klassisk korsang for alle sangglade mennesker hver uge – om formiddagen!

 

Når det er koldt og vådt derude, mødes vi indenfor og synger, hygger og spiser sammen.

Fra d. 5. februar kan man nu synge i kor i Kirkeladen ved Vor Frue Kirke hver tirsdag mellem kl. 10 og 12 (dog ikke d. 12/2).

I mange år har vi haft glæde af et levende og alsidigt korliv ved Vor Frue Kirke. Men der har efterhånden udviklet sig et stærkt ønske om et mere intensivt, men stadig bredtfavnende tilbud for voksne og ældre sangglade mennesker. Vor Frue Sangerne er en videreførelse af det hidtidige Vor Frue Kirkes Folkekor, og vil fortsat blive ledet af kirkens organist Christian Fogh Hauskov. Koret vil fra nu af øve hver uge, primært i den mørke halvdel af året, imellem september og april.

Til korprøven varmer vi stemmen godt op, og udforsker dens mange muligheder.  Sangrepertoiret vil som hidtil være præget af vores vidunderlige kirkemusikalske skat, men med dybe strejftog ind i højskole- og visesangen, og veksle imellem ”rigtige”  korsatser, kanons, sange og salmer.

Vi skal selvfølgelig også øve frem mod at optræde ved gudstjenester og koncerter i kirken med de fem tårne og den fantastiske akustik. I hvilket omfang og med hvad finder vi ud af, når vi først er i gang!   

Til korprøverne lægger vi også vægt på humor, hygge og fælleskab! Efter korprøven vil der være mulighed for at spise smørrebrød sammen i kirkeladen. Dette aftaler vi nærmere, når vi mødes første gang.

Alle er velkomne i koret – og så selv om man ikke bor i Vor Frue Sogn. Man kan læse om koret på kirkens hjemmeside og er meget velkommen til at henvende sig til Christian på tlf. 26136095 eller e-mail c.hauskov@gmail.com

Øvestart tirsdag d. 5. februar. Øvrige dage i februar bliver d. 19. og d. 26, herefter hver tirsdag.