Minikonfirmand i Vor Frue Kirke

 

Jeg har glædet mig til, at kunne invitere jer fra 3. årgang på Herredsåsen til minikonfirmand i Vor Frue Kirke foråret 2023.

 

 

Minikonfirmand begynder:

Mandag d. 20 februar 2023

 

Tidspunktet for minikonfirmand er:

Kl. 13.20-15.20.

 

Vi cykler/følges samlet fra skolen og ned til kirken. Det er også herfra man tager hjem, eller bliver hentet når vi er færdige.

 

Til Tro, Håb og Minikonfirmand begynder vi altid med at få en lille forfriskning i Kirkeladen. Derefter går vi over i kirken og holder en indledning over dagens tema.  

 

Målet er, at børnene i minikonfirmandundervisningen møder og lærer kirke og kristendom at kende. Vi lægger vægt på oplevelse, samvær og samtale. Vi fortæller bibelhistorie, synger, leger, dramatiserer, tegner, maler, går på opdagelse i og omkring kirken og meget mere. 

 

Børnene medvirker i familiegudstjenesten i Vor Frue Kirke, palmesøndag d. 2 april, hvor forældre, søskende, bedsteforældre og faddere er inviteret til at være med. 

 

Efter gudstjenesten er der afslutningsfest, og minikonfirmanderne får diplom og gave.

 

 

Hvad er minikonfirmand:

 

Du behøver hverken at være døbt eller ønske at blive konfirmeret for at være med. Hvis du er muslim eller ateist og bare gerne vil vide noget om kristendommen, skal du være mere end velkommen :)

 

Der er plads til hver og en - for alle tror vel på et eller andet??? 

 

Det er frivilligt om man vil deltage i forløbet, men vælger man at deltage, er det vigtigt for holdet og helhedens skyld, at man prioriterer det i hele forløbet.

 

Lyder det som noget for dig, så snak med dine forældre om det og meld dig til. Jeg glæder mig til at møde dig!

 

Har I spørgsmål, er I meget velkommen til at kontakte mig.

 

Kærlig Hilsen

Trine Nystrup

Sognmedhjælper v/ Vor Frue Kirke

Tlf. 30241341

 

  Vor Frue Sogn, Kalundborg   ·   Adelgade 19, st., 4400 Kalundborg       59510401       vorfrue.sognkalundborg@km.dk