Natkirke - Allehelgen v/Annika Rasmussen

NATKIRKE – ALLEHELGEN

i samarbejde med Værket, Røde Kors

Torsdag den 4. november kl. 19.00-22.00

Torsdag den 4. november åbner Vor Frue Kirke dørene for en utraditionel allehelgensfejring. Som kirkegænger i Natkirken vil du denne aften blive mødt af poetiske læsninger, toner og bibelord, og du vil have mulighed for at tænde et lys for en person, du har mistet og savner.

Vi begynder natkirken kl. 19.00 med en musikgudstjeneste, hvor kirkens ungdomskor vil medvirke og synge for os. Det vil være sange, som vi kender fra Kim Larsen, Anne Linnet og flere.

Kl. 21 fejrer vi nadver sammen. I løbet af aften vil der være mulighed for at skrive bønner eller navne på dem man har mistet, og disse vil blive læst højt ved aftenbønnen kl. 21.45, inden vi lukker og slukker.

Ellers er kirkerummet åben og man kan komme og gå som man har lyst til det.

Under hele natkirken er der mulighed for at gå hen i natcaféen, hvor du kan møde Linda Larsen fra Værket, Røde Kors (Læs mere om Værket: https://www.rodekors.dk/vores-...).

I natcaféen kan drikke en kop kaffe og få en snak med Linda om det der måtte røres sig i dig lige den dag. Måske har du brug for en personlig snak eller bare sludre og hygge med de andre som er stede i natcaféen.

Vi glæder os til at byde jer indenfor i et smukt kirkerum kun oplyst af levende lys denne torsdag i november. Sæsonens sidste natkirke er fredag den 3. december.